Webmail Telfort

Altijd en overal je berichten beheren met webmail Telfort

Telfort biedt haar abonnees snel internet, tientallen televisiezenders en goedkope belmogelijkheden. Met Telfort webmail kun je voortaan ook nog eens altijd en overal je email lezen.

Met Telfort webmail is het mogelijk op zowel de gewone computer als je smartphone je email te lezen. Het is een moderne, gebruiksvriendelijke en praktische manier van communicatie.

Providermail

Bij verschillende providers kunt u een internetabonnement afsluiten. Vaak behoort een eigen email-adres automatisch tot het pakket. Je hebt dan een zogeheten ‘providermail’. Thuis kun je gemakkelijk mailtjes lezen via email-programma’s als Outlook en Windows Live.

Dankzij webmail is het tegenwoordig ook heel normaal om buitenshuis je e-mails te beheren, te versturen en te ontvangen. webmail Telfort brengt veel voordelen met zich mee.

Na het afsluiten van het abonnement krijg je een gebruikersnaam en wachtwoord opgestuurd in een brief of mail met bijlage. In totaal heb je bij Telfort 1GB aan ruimte in je inbox.

POP3

Voordat je kunt inloggen moet de webmail ingesteld worden op je smartphone. Het handigste is om daarbij de zogeheten POP3 gegevens van internetprovider Telfort te gebruiken.

Zolang je dit niet hebt gedaan, is mailen niet mogelijk. POP3 is bovendien een vorm van beveiliging.

Om in te loggen dien je naast een gebruikersnaam en wachtwoord ook deze gegevens bij de hand te hebben.

Soms kan er namelijk naar worden gevraagd. Het grote voordeel van POP3 is dat je geen internetverbinding nodig hebt om je mail te kunnen beheren.

IMAP gebruiken

Naast POP3 gebruiken abonnees van Telfort soms ook IMAP. In dat geval haal je via een webserver je mail binnen. Een van de voordelen hiervan is dat er altijd een back-up van je mails bewaard blijft op de server van de provider.

Zo raak je belangrijke mailtjes dus nooit echt kwijt. Aan de andere kant heb je voor IMAP wel een internetverbinding nodig.