Webmail KPN

Gemakkelijk en veilig je e-mail lezen met webmail KPN

Webmail kpn
Je wilt graag overal ter wereld bereikbaar zijn. Dankzij KPN webmail is het tegenwoordig mogelijk om op de verste uithoeken van de planeet je e-mail te kunnen lezen. Je hebt slechts een computer met internetverbinding nodig.

Het is een geweldige aanvulling op e-mailprogramma’s als Outlook en Thunderbird, die alleen thuis te gebruiken zijn.

KPN-account en e-mailadres aanmaken

KPN helpt je graag op weg bij het aanmaken van een webmail. Ten eerste dien je een e-mailadres en wachtwoord aan te maken. Daarmee kun je inloggen in je mailbox. Als KPN-abonnee krijg je ook een account.

Vervolgens kun je online verschillende e-mailadressen aanmaken. Je dient slechts bij de optie ‘mijn producten’ een nieuw email-adres toe te voegen of te verwijderen. Een goed beveiligde webmail is dus erg belangrijk.

Zorg ervoor dat het wachtwoord moeilijk te raden is voor ongenode gasten. Vaak gebruik je webmail in het openbaar namelijk met een onbeveiligde verbinding.

Beveiliging van webmail KPN

KPN heeft de afgelopen jaren voor een zo’n goed mogelijke beveiliging gezorgd. Zo krijgt elk nieuw e-mailaccount automatisch een spamfilter en virusscanner. Ongewenste berichtjes en virussen maken voortaan geen kans meer in je mailbox.

Spamberichten belanden automatisch in een ‘spam- map’, die je eventueel wel kunt lezen. Zo kun je met een gerust hart op openbare plekken als de trein of in een restaurant je email lezen. Mocht je toch vragen hebben, neem dan contact op met KPN.

Het team staat altijd voor je klaar. Eventueel kun je ook de KPN website raadplegen voor ‘meest gestelde vragen’.

Ruimte KPN webmail

Op de webmail van KPN heb je behoorlijk wat ruimte. De maximale grootte is 500 MB, en de maximale grootte van een bericht is 10 MB. Zorg er voor dat gestuurde bijlages niet al te groot zijn, anders komen de berichten niet goed aan. Grotere bestanden kun je beter in delen versturen.